2019 New York Cash Exchange Agenda

Call For Speakers Topics by Agenda Times Topics by Treasury Areas Professional Renewal Credits

 Tuesday, May 28, 2019

   
 11:00 AM - 4:30 PM Registration
 12:45 PM -  2:00 PM Opening General Session Keynote:
"Ethics and Integrity in Everything We Do"
Weston Smith, Fraud and Accounting Expert
 2:00 PM   -  2:30 PM Refreshment Break
 2:30 PM   -  3:30 PM  Session 1 (60 Minutes)
 3:30 PM   -  4:00 PM Refreshment Break
 4:00 PM   -  5:00 PM Session 2 (60 Minutes)
 5:00 PM   -  6:30 PM Exhibit Hall Grand Opening Reception
   

 Wednesday, May 29, 2019

   
 8:15 AM   -  4:30 PM Registration
 8:15 AM   -  9:00 AM Breakfast
 9:00 AM   -  10:15 AM Session 3 (75 Minutes)
 10:00 AM  Exhibit Hall Opens
 10:15 AM -  11:00 AM Dedicated Exhibit Break
 11:00 AM  - 12:15 PM Session 4 (75 Minutes)
 12:15 PM  -  1:45 PM Luncheon Keynote: "The Current Investment Environment" Robert Kapito, President & Co-Founder, Black Rock
 2:00 PM    -  3:15 PM Session 5 (75 Minutes)
 3:15 PM    -  3:45 PM Dedicated Exhibit Break
 3:45 PM    -  5:00 PM Session 6 (75 Minutes)
 4:30 PM Exhibit Hall Closed
 5:00 PM    -  6:30 PM Reception
   

 Thursday, May 30, 2019

   
 8:15 AM   -   9:00 AM  Registration
 8:15 AM   -   9:00 AM  Breakfast
 9:00 AM   -  10:15 AM
Session 7 (75 Minutes)
 10:15 AM   -  10:45 AM Refreshment Break
 10:45 AM -  12:00 PM
Session 8 (75 Minutes
 12:00 PM  -  1:45 PM
Luncheon Keynote: "Perspective on the Opportunities the Financial Services Industry Faces in Building Trust with Stakeholders" 
Jamie Moldafsky, CMO, EVP, Wells Fargo
 2:00 PM   -  3:15 PM
Session 9 (75 Minutes)
 3:15 PM   -  3:45 PM
Refreshment Break
 3:45 PM   -  5:00 PM
Session 10 (75 Minutes)
 5:00 PM 
Conference Ends